En liten text

Godkväll! Kände för att skriva ett inlägg här på bloggen också. Sitter och funderar på min nya layout, har så himla många idéer och vet inte vilken jag ska välja haha! Idag träffade jag en gammal klass kompis, det var ganska trevligt och vi hade en heldel att prata om. Sen vet ni ju kanske vad jag gjort idag, klipp mig och sprungit runt i stan. Det var sjukt mycket folk idag och det var så jobbigt. Knappt någon luft i affärerna och hundra meters lång kö till provummen och dyrt pris på allt jag ville ha. Men jag kom ju hem med en del fina saker i alla fall. Just nu drogar jag denna underbara låt, från Step up 2 om ni undrar! Snart ska vi se på en film, ha en bra fredag kväll. Kram kram

It's Halloween Baby!


Idag kom jag hem med en mössa, halsduk och ett par skor... jag kunde inte låta bli!

Halloween detaljer



Pappa hade fixat så gulligt på middagsbordet när jag kom hem! Glad Halloween

Mitt nya hår...

Hm... inte så nöjd med luggen. Inte. Nöjd. Gillar de annars, hon tunnade ut topparna och klippte lite uppklippt, det gillar jag! Men gu vad jag saknar min gamla "lugg" hade ju knappt någon förut. Jag får helt enkelt försöka ha den uppsatt tills de växt ut igen. Aja då vet jag att jag inte ska klippa pannlugg igen, saknar mitt gamla hår<3

Ett gott skratt


Kollade igenom lite bilder och kände att jag bara var tvungen att lägga ut denna bild på syrran! Bilden togs i sommras, ni kan nog gissa att jag garvade rätt mycket när jag lyckades få på henne denna dräkt!

trebildermedtrefärger


Gick runt med mammas klänning och ett vitt band runt midjan, tjoho!

30 oktober




En sjal i oväder



Födelsedagspresent.

Grattis Syrran




Idag blir det mys med 6-åringen, vi ska hyra film, köpa godis och pizza, mums! Jag älskar dig<3

Godaste Ever



Rusta, 10 kr

(Jag har helt glömmt bort att skriva att jag och mina vänner såg Saw 1, 2 och 3 här om dagen. Jag tog med mig denna underbart goda choklad som inte blev uppäten då. Men nu tog den slut på....hm, några sekunder? För er som inte vet älskar jag Svambob och choklad, det kunde inte bli bättre)

Smile

 

Mumsigt





 
Igår blev det äppelkaka med smoothie. Jag exprimenterade lite denna gång, så jag hälde i lite blåbär och äpplen. Mums blev det!

Morgon!

Godmorgon! Till frukost blev det bullar, mumsi. Idag vet jag inte heller vad jag ska göra, nu ska jag väl gosa ner mig i soffan och se på step up (gissa hur många gånger jag sett den nu då?) Har idéer till en ny blogglayout, men till det behövs photoshop (som pappa måste fixa till min nya dator) och en fader som kan ta kort ute... Får se om det blir som jag tänkt. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi, har lite inlägg på lager. Puss


Outside the window


Höst


Copyright By Julia Lundberg

Lovet

Hej Hej! Förlåt för så dålig uppdatering alltså, men nu har jag en ny (helt fungeranade) dator. Jag måste bara ladda in massa bilder och sånt, det känns så skönt att slippa oroa sig för att den ska krasha som den andra gjorde! Så kanske bloggar ikväll. Idag har jag inget planerat, jag skulle ju åka till Jollan men biljetterna var väldigt dyra så tyvärr blev det inte så :( trist alltså! Just nu sitter jag och lyssnar på Step up 2 Soundtrack och nu ska jag nog gå ner och se på denna underbara film! Ha ett bra lov, Pussar!

Ingen Jul utan min kära C

Det blir julkonsert med Häggis i år igen! Wihi är så glad och biljetterna släpps redan imorgon (!!!!) Men Jennfiers mamma ska beställa åt oss så jag hoppas att vi lyckas få bra platser :) Det var så länge sedan jag träffade henne nu alltså, det ska bli så roligt!

Förra året <3

fotonfotonfoton.

Jag måste säga det samma sak som Elin skrev på sin blogg, att det varit en dag full med glädje! Kalas för lillasyrran då jag & Elin var lekledare, vi överlevde! Sen en liten fotorunda och resultatet får ni se här... ett inlägg med mängder av bilder. Enjoy!



























Copyright By Julia & Elin '08

16 oktober (!!!!!)

Det är en speciell dag för mig idag, eftersom jag blir 15 idag tjoho :) Jag har verkligen haft en jätte bra födelsedag med fina presenter och massa söta sms från kompisar. Jag blir så glad när gamla vänner man inte pratat med på flera månader kommer ihåg ens födelsedag! Lovisa ringde t.o.m tack så mycket. Imorgon tänkte jag er visa massa bilder på mina presenter och så. Men en av de finaste presenterna var en helt ny iPod, den var sååå fin. Och jag vill tacka Elin också för de super fina örhängena och Jollan för de fina presentera. Jag vill tacka väldigt många känner jag, jag måste bara tacka för de söta mailen jag fått också ;) Nu ska jag tyvärr skriva en So uppsatts men ska jag gosa ner mig soffan och äta min Cookie Dough som pappa har köpt till mig, och så ska vi se på desperate houswife! Hoppas ni haft en bra dag för det har jag!


3D


En grej som min fader har gjort i 3D, jag tycker det ser väldigt verkligt ut om jag får säga det själv. Han har jobbat mycket hårt med detta alltså!

En höstig dag


Sitter här ny duschat och allt efter en jobbig men rolig danslektion. Jag är allvarligt kär i våran koreografi! Skoldagen var för övrigt helt okej, möte med skol IF på morgon. Jag har så svårt att bestäma, ska jag vara danslärare eller ej? Får fundera vidare på det helt enkelt. Jag och Rebecca tog en liten fika på McDonald's som vanligt, vi är ju så nyttiga alltså. Nu ska jag försöka skriva lite på So uppsattsen som är tills på fredag (!!!!) och imorgon är det ju ingen vanlig dag heller...

Signering med Sonja!


Igår vad jag och Jennifer på Sonja aldens signiering! Wihi vad roligt det var :) Jag träffade Jennifer vid T-centralen och sedan bytte vi till den okända Röda Linjen och sedan till ett ännu mer okänt tåg som gick i alla fall till Täby Centrum, tur att vi hittade alltså. Innan signeringen tryckte vi oss en hamburgare. Vi ställde oss längst fram och det var inte alls mycket folk där alltså. Jag försökte ta en del bra kort men ja, de blev sådär! Hon sjöng tre låtar från hennes nyaste skiva. Sen väntade vi ett tag och gick sedan upp för att träffa henne :)

Hon var verkligen jätte snäll<3 Vi hade köpte skivan och då fick man en affisch på köpet så vi fick det signerat och Jennifer hade även printat ut 2 bilder så då fick vi de signerade också. Fast dom var halft lila, tur att det var Sonjas lila period då. Sonja fick även hjälpa mig att öppna skivfodralet för de var hel skumt alltså... Sonja är så lätt att prata med, hon ställer frågor tillbaks och jag är inte alls nervös om man jämför med när jag träffar Carola haha. Då slänger jag alltid ur mig töntiga kommenterar (du vet hur jag är Jennifer) men idag var vi väldigt duktiga :) Vi pratade med henne i ca 10 minuter, väldigt kul, men kanske inte lika roligt för alla som stod och väntade hehe!

Vi hälsade även från Jollan och hon visste vem du var :D Sen gick vi ner och väntade tills alla hade fått sina autografer för vi hade inte tagit bild på oss alla tre, så sen gick vi upp och gjorde det! Medan vi väntade på tåget hem ringde vi Jollan<3

Tack för en toppen dag med dig Jennifer, vi ses sen i Huddinge!

Patrik & mina vänner


Vilken trevlig helg jag har haft alltså! Lördagen spenaderade jag med Rebecca och Agnes. Vi såg på Patrik 1,5 den var så himla bra!! Det blev en del skratt ska jag tala om, synd bara att vi (eller Rebecca) hade de sämsta platserna på hela bion, men de gjorde inte så mycket faktiskt. Sen gick jag och Rebecca en promenad och köpte godis + ben &jerrys, cookie dough den tog slut snabbt ska jag tala om. Darin var med på världens barn galan och Rebecca blev galen, tur att jag hade Filippa på andra sidan haha! Vi kollade även på High school musical 2, åå vad jag vill se trean som kommer ut snart ^^ Idag var jag och Jennifer på Sonjas signering, wihi det var jätte kul! Skriver ett inlägg om de senare!

wooho det är fredag

Jag har nyss kommit hem från Showcase och ni vet inte hur kul det var! Lottie har gjort en helt grym koreografi<3 Jag är kär. Längtar till nästa fredag! Vi hade även teater med Anna och det var mycket roligare än jag hade förväntat mig :) Hela dagen har skolan tiggit pengar ute på gatorna. Vår mentorsgrupp stod vid vällingby men sen gick jag och Elinor runt i t-banan och vi var så charmiga ;) Tjänade faktiskt ihop 476 kr på ca 2 timmar! Så vi började 10 och slutade 14 och sen åkte jag, Rebecca och Agnes till Vällingby och träffade Elin. Vi käkade middag där och det var såå kul. Jag kände mig som 3 år när jag och Elin satt och lekte med maten, jag ska nog inte gå in på några detaljer haha!! Min fredag har alltså varit helt toppen, hoppas din också varit det! Pussar!!

Jag vann en Oscars!


Men den gick tyvärr sönder på hemresan...

Inne i stan


Idag hade vi halv hemstudiedag vilket var helt underbart, precis vad jag behövde. Så jag, Jossa, Sofia, Jonas och Felix åkte in till stan. Jag mötte upp pappa för att (äntligen) handla två par jeans. Kanske visar dem lite senare! Sen träffade jag de andra igen och vi fick en liten guidad tur i Stockholm av Jonas och Felix ;) Vi fikade lite och träffade sedan Rebecca och Agnes som stod och tiggde pengar till världensbarn. De hade till och med bakat massa goda grejer och jag kunde ju inte stå emot... Jag och Rebecca drog till steppen och körde hårt som vanligt. Men jag är så trött och har så ont i fötterna. Hur kunde jag välja att ha ett par klackskor när vi skulle promenera inne i stan? Tur att jag hittade mina andra skor i väskan senare. Pussar

Igår och Idag


God morgon! Nu har jag precis ätit frukost och sitter just nu och drogar John Mayers låtar! Även lite sytycd klipp på youtube, vilken underbar morgon! Gårdagens klädsel såg ser ni på bilden högst upp, glömde bort att publisera det igår. Ne, men nu måste jag borsta tänderna, vi hörs ikväll! Kramar


Mot fiolen


(Notera att en sträng är grön, den gamla gick av...!)

Hola Amigos!


Har precis gjort lite på spanska läxan som är väldigt... konstig! På hemkunskapen bakade vi en underbart god Foccacia (stavning på det?) mums! Lång lucnhrast idag, så vi sprang hem till Agnes och spelade guitar hero vilket gjorde att vi kom lite smått försent till matten, oops! Snart ska vi äta, tacos tror ja! Aaa ikväll kommer desperate houswifes, men ingen sytycd....

På min önskelista


Detta är vad som står högst upp på listan, lite längre ner kommer lite mer... rimliga saker, ni förstår nog vad jag menar.

En ny vecka!

Gooodkväll! Just nu sitter jag och jobbar lite på hemsidan eftersom vi har redovsining i morgon, men det ska nog gå bra får vi hoppas. Det hände inget speciellt i skolan, jag och Rebecca drog till min fiol teori och jag gjorde klart boken wihi. Vilket betyder att jag nu har bok nummer... fyra, yee! På baletten fick vi sitta och skriva ner några övningar som vi inte kunde, det kanske var bra men väldigt jobbigt. Så tyvärr blev det inga tåskor idag (typsikt, jag som hade klippt tånaglarna och allt!). När jag kom hem låg en tjock bok som handlade om gymnasiet, jag längtar kan jag tala om! Puss på er.


En kväll

Idag blev det också en väldigt slapp dag, men de är skönt. Eftersom jag har fullt upp hela veckan och ofta på helgerna så får jag nästan aldrig vila. Men nu är jag redo för en ny vecka! Jag har kommit på att jag pluggar mycket bättre när jag känner mig stressad, låter väldigt konstigt men jag tror det är så för mig... Aja, ni får ha en fortsatt bra kväll vänner. Innan jag säger farväl för dagen bjuder jag på denna bild som är tagen i LA. Det var när vi promenerade i ca 2 timmar för att komma till en Forever 21 butik, de var jobbigt kan jag tala om!


14:35:53


Jag har precis ätit upp en hel Ben & Jerry's, så otroligt gott! Om ni inte ätit denna tycker jag ni ska prova den. Jag tackar Elin som visade mig vägen till denna skönhet. Det blev en sväng till Solna Centrum med familjen men tyvärr kom jag inte hem med något. Just nu sitter jag och sjunger med till en jätte fin låt -dance with my father- men det låter nog inte lika fint med min coola raspiga röst haha. Är på bättrings vägen i alla fall. Nu ska jag ner och kolla på sytycd finalen för fjärde gången och försöka plugga. Hoppas ni har en jättebra söndag, pussar!

Kanelbullens dag


Igår var det kanelbullens dag, de firade jag med ett par bullar från ica och varm oboy!

Söndag


Boooring.

Godkväll! Hela dagen har jag ägnat åt att sitta vid datorn & titta på tv. Vilken rolig dag, not. Men har inte känt mig alls bra så de var väl bra att jag tog de lugnt. De gick verkligen inget bra på tv ikväll heller, kollade på inspelat Desperate houswife avsnitt. Åh vad jag vill ha sytycd dvdn, men så länge får jag titta på youtube... Pussar

Hemsidan


Copyright by Julia Lundberg
Såhär blev min hemsida! Fast jag kanske ska finputsa den lite till om jag orkar och skriva lite grejer där på första sidan. Jag blev ganska nöjd faktiskt. För er som inte vet så ska alla i klassen göra ett eget företag, jag har då valt att göra en dansskola :) Vi ska redovisa om de i nästa vecka och då tänkte jag visa dem "hemsidan".

Inte nu igen!

Japp, så var man hes som en kråka! De händer ca 2 gånger per år och nu har den dumma bacillen attackerat min hals. Idag är jag mycket sämre än igår, de ända jag får fram just nu är små viskningar vilket är extremt jobbigt. Suck. Och jag som skulle baka bullar och se på film med mina vänner idag.... tyvärr blir det nog inte så. Jag vill vara frisk tills på måndag så jag kan vara med på dansen och så. Jag ska nog ägna dagen till att dricka hundra koppar te, förhoppningsvis äta någon bulle och jobba på min "hemsida". Ni får se resultatet senare :)
Igår hade vi modernt vilket var jätte roligt, vill verkligen börja på det sen!! Men lite synd att vi inte fick göra någon koreografi, men de var kul ändå! Kram från en sjukling!


Music is a beautiful thing


Orientering!

Jaa precis, idag hade vi orienteringsdag. usch & fy! Ända ut på Kärsön till och med... men de gick faktiskt väldigt bra för mig, Agnes och Jossa. Vi klarade hela 17 kontroller av 25! Efter de var jag så trött i fötterna och de blev ju inte bättre av att man skulle steppa en timme efter det. Jag är ju också lite sjuk, har så otroligt ont i halsen. Ändå sitter jag här och sjunger högt som en galning!! Imorgon blir det modernt på Showcase, det ska bli så otroligt kul! De har också fått in nya snygga Danscompagniet tröjor, lätt att jag vill ha! Pussar<3

It's a house


RSS 2.0