Alla hjärtans dag




Agnes och Sofia hade fixat en liten minifest för gänget, jätteroligt, men Jossa var ju fortfarande sjuk vilket var mindre roligt... Men de hade gjort massa överraskningar! Vi åkte in till stan och åt mat, gick på bio och hemma hos agnes blev det svull, lekar, musik, skratt och prat. Vi somnade runt halv 5 någon gång. På morgonen väcktes vi av söta Agnes som hade kommit ner med frukost till oss, gulligt! Tack för en toppen kväll, och om du vill läsa och se mer bilder, klicka då in på fivesisters.blogg.se. Kram på dig!

Valentine's day



Check this out!


En alldeles ny och fräsch blogg som jag och mina fyra bästa vänner skriver i om allt mellan himmel & jord. Jag kommer inte överge denna blogg om ni tror det, men uppdateringen kanske kommer vara lite seg ibland. Men gå in på fivesisters.blogg.se och lägg gärna till oss på bloggkoll! Kram

Fredag den 13:e ....



Sen jag kom hem från dansen har jag bara suttit här framför datorn och segat. Mina ögon börjar kännas fyrkantiga nu, Zzzz. Men ingen större skada skedd idag, fredag den 13:e, tur det. Vi körde powerwalk på idrotten, riktigt jobbigt alltså. Jag hade även mysigt med vännerna i v-by och sedan körde vi järnet på dansen. Nu har vi en projektvecka och sen sportlov. Fatta vad underbart. Morgondagen blir mycket rolig, jag ska sitta barnvakt på dagen (okej, det ska inte bli så roligt...) och sedan ska jag spendera hela kvällen lång med fina vänner. Godnatt & Puss.

nu är det gjort


Jag har skickat in min ansökan till gymnasieintagningen. Stockholms estetiska gymnasium med inriktning dans. Shit vad jag vill komma in där alltså!! Det är bara att hoppas, hoppas, hoppas och jag längtar så.

Vacker text


Tack Jollan♥

12 februari



Godmorgon! Att vakna med musik på hög nivå är det bästa som finns. Detta kommer nog bli en bra dag. Jag har en muntlig redovisning på svenskan idag bara som jag inte övat alls mycket på, men det får gå som det går. Jag vet inte om ni har märkt men jag lägger upp lite bilder från usa då och då. Hinner inte ta så mycket nya bilder just nu och jag har en mapp fylld med massa bilder från när vi var där :) Alltså jag längtar så mycket tillbaks så jag blir tokig... jag vill inte vara i Sverige längre. Ne, men nu ska jag ta och klä på mig och gå till skolan. Hörs kanske ikväll. Pussi

.....




Morgondimma


Tittade ut genom fönstret imorse och såg detta. dimma som låg som ett täcke över marken. Jag tog kameran och gick ut för att fota lite, härligt. Idag skulle jag suttit barnvakt i tre timmar åt barnen jag var hos förra helgen. Men det blev inställt, yes. Imorgon ska jag ägna dagen tillsammans med farfar........ låt den tiden gå fort snälla. Men idag lördag, vi får se vad som händer. Puss!

Fashiontoast


Jag älskar verkligen hennes blogg. Hon har så cool stil och lägger ut så fina bilder på hennes outfits. Eftersom hon bor i Californien också kan ni ju gissa att jag är rätt avundsjuk på henne, hehe. Om ni inte kikat in på den bloggen så gör det nu!

Fju, jag överlevde.


Nationellt prov idag. Jag överlevde, fju. Men jag kan inte andas ut än eftersom det är skriftlig grej på Torsdag också. Det blev mycket flumm på syslöjden kan jag ju ta och säga. Haha, ni skulle bara ha sett min och Agnes nya kollektion, den var så het alltså. Efter skolan gick jag och pappa på mediagymnasiets öppna hus. Ååå det verkade så himla roligt. Jag dör. Man fick hålla på med allt roligt som 3D, Photoshop, illustrator, foto och man kunde göra massa andra grejer. Men dans ligger ändå på topp, men detta verkade också jättekul :) Nu ligger spanskan och engelskan och väntar på mig, jippie. Not. Vi hörs någon gång.


Hjälp

Idrottsdag idag. Jag och Jossa körde powerwalk, det var riktigt jobbigt faktiskt haha men trevligt :) Sen blev det dans gånger två plus fiol. Vi har mycket i skolan denna vecka och allt är på onsdag känns det som. Och imorgon är det nationellt prov i Svenska, jag kommer dö. Ne förhoppningsvis går det bra.... Jag ska sova nu så jag är pigg och glad imorgon. Kram

RSS 2.0