Skolan.

Hejsan, jag lever. Nästan. Jag känner mig bara så stressad just nu, matteprov imorgon och jag fattar inget! Panik liksom. Men pappa hade köpt en choklad till mig som jag tryckt i mig nu. Det kanske hjälper. Jason Mraz konserten var helt underbar, bara att lilla Elin inte mådde så bra... de var så sorligt<3 Men bilder & massa videoklipp kommer någon gång under veckan när jag kan andas. Puss till dig som läser detta!

Jason Mraz

Imorgon ska jag, Rebecca och Elin gå på Jason Mraz konsert!!!!!!! Wihi, det ska bli så roligt :D Så ikväll efter showcase ska vi sova över hos Rebecca och sen ska vi köa hela dagen imorgon! Vi hörs på söndag, kram!

Happy feat


Nu bär det av mot steppen!

TorsdagTorsdagTorsdag


Idag hade jag på mig mina nya skor, benvärmare, strumpbyxor och min moders tröja! De såg så kyligt ut i morse så jag tog på mig lite varmare. Men sen efter skolan satt jag och svettades på bussen för det var så varmt. Det var ganska kort dag i skolan för vi slutar tjugo i två, wihi! Nyss gjorde jag ett försökt att plugga matte men det gick inte så värst bra! Puss på dig

Everybody dance now


Hemma från Jazz&Showen, jag längtar alltid till onsdagar. Dansen gör mig alltid så glad och Adrienne är en så himla bra lärare! Någon dag kanske man dansar på International dance academy, hollywood. Om drömmar slår in så. På spanskan hade vi en hörövning, tur att jag satt bredvid Rebecca haha. En kaffe cool på McDonald´s denna onsdag med, och den var liiite godare denna gång! Men nu väntar  matteboken på mig... Kram!

You light up my life


En sommardag i Göteborg '08

It was a beautiful day


Ute sken solen och plötsligt känns det som vår igen. Det enda som var lite konstigt var att de kom rök ur munnen klockan 8 på morgonen. Spanska provet kändes inte så bra vilket gjorde att jag klagade på det halva dagen. Nu har jag släppt det och stasar hårt på annat. Eller försöker i alla fall. Hur som helst blev det en äppel sak från cafét iaf, fast jag skulle försöka vara nyttigt. Tack Jossa som bjöd alla på en varsin<3 Vi ädge på orkestern som vanligt, hjälp nu sitter man längst fram också! Tur att Leonor och Erika sitter bredvid mig. Snart ska jag dra mig mot sängen. Hoppas ni haft det en bra dag, tänk att de är bara ca 4 ½ veckor kvar till höstlovet... Pussar

My shoes are black!


Fyra nya, svarta, fina skor har inhandlats! Alla från skopunkten = ett par skor gratis! High heels, får se hur det går med det! ursäkta för en lite halv dålig bild. I love Shoes!!

Goodnight


Idag var vi lediga, wihi! Men jag gick ändå upp ganska tidigt för att städa mitt rum eftersom Mamma tivngade mig. (Hon har nämligen haft tjejmiddag nyss) Sen drog jag iväg till Rebecca och vi skulle plugga spanska men det blev ju som de blev med det haha. Det kändes som vår idag, solen sken och fåglarna kvittrade. Ändå om sommaren var på väg, jag längtar så. Idag hade vi Stepp med Micheal, en steppare från amerika. Vi ska ju ha honom hela helgen också. Vilket ska bli grymt kul. Sov gott vänner, puss från Mig!

Look at the sky!


Tap & Tap

Godkväll gott folk! Nu sitter jag med en stor mysig kofta och lyssnar på härlig musik. Imorgon är vi lediga,så otroligt skönt. På morgonen blir det plugga och sen leka med rebecca och Elin. Idag guidade jag och Sofia några människor från england runt i skolan. Det gick riktigt bra faktiskt. Sen blev det stepp, vi ska ha stepp Fredag, Lördag och Söndag med våran kära Michael! " Don't steal my stars" haha. Det blir roligt. Nu blir det plugg. Pussar


Before and After


Nevnarien la ut ett inlägg om hur man gjorde så att en del är färg i en svartvit bild. Så jag tänkte testa det, så jag tog denna bild på Elin. Det blev rätt bra faktiskt, har alltid undrat hur man gör det och nu kan jag det :)

Onsdagen

Tjoho vännner! Nu sitter jag här ny duschad och allt, men snart ska jag ner & dricka cola och äta godis som min moder har köpt. På en onsdag, men det är lill Lördag. I skolan gick det bra och gu vad skönt med en så kort dag. Jag och Rebecca drog till gyllene M och åt hamburgare, äppelpaj som på den gamla goda tiden. Men för bryta traditonen körde vi på en Kaffe Cool, visst är vi för Coola? Men det var helt okej. På dansen var det jätte kul, men åå så jobbigt det var. Svettades som en gris. Godnatt<3


Hand made in Hawaii


Godmorgon lr Godkväll?


Jag älskar att hålla på med Birghtness/contrast i photoshop. Man kan ändra bilderna så man får en annan känsla t.ex bilderna där uppe :) Nu är det onsdags morgon och vi börjar inte förens 13.00. Så jag har ägnat morgonen till att plugga eftersom jag fortfarande inte kan spanska läxan som är tills idag. Ikväll blir det Jazz&Show, åå jag längtar redan. Ha en bra onsdag fina du!

Jul?


Nu känns det som Julen börjar närma sig, det var iskallt ute när jag kom hem! Usch. Jag vet inte, men jag kanske matchade lite idag. Jag menar, mina tröja har lite glitter i sig och samma fräg som en julkula (iaf den guldiga!). Dagen idag var inte så speciell. Vi satt och hängde i cafét som vanligt där Sofia stod och jobbade idag. På hk skulle vår grupp göra något väldigt nyttigt (vi hade inte ens ett recepet!) men det slutade med att vi fick äta fullkornsris (blä), torra linser, paprika och en iaf helt okej tomatsallad. På orkestern gick det bra & det låter så fint tillsammans :) Om ett tag börjar sytycd & imorgon har vi halvhemstudiedag = sovmorgon! 

Grattis

Ett stort Grattis till min söta kompis Jollan som fyller 15 idag! Hoppas du fick en jätte fin födelsedag, jag älskar dig<3

P.s Kika in på hennes blogg josefinsymaskin.blogg.se

Det är så Himla gott!




Look at me!


Eftersom jag var så klantig igår och klev rätt i en burk med målarfärg så mina byxor blev förstörda, får jag använda strumpbyxor & kjol tills ett par nya jeans är köpta. (Jag behöver fler par!) Så idag använde jag min kjol från Forever 21, gillar mönstret och färgerna!
Idag har det varit en ganska bra dag. Jag och mina vänner började skoldagen med att svulla goda saker i cafét (eller, det kanske bara var jag som svullade? Agnes gjorde i och för sig också det...) På baletten hade vi vikarie eftersom Sandra (62 årig dam) är och firar hennes 40 åriga bröllopsdag, så gulligt!

En kväll med B&J


Rösta Rösta Rösta



På min kompis Elin! Hon har ju helt klart den finaste outiften :)

It's a long way to the top


Nästan som Ny

Nu är min dator nästan som ny. Pappa har fixat den hela dagen och förutom Photoshop har han även laddat in, Illustrator, 3D program och ett redigerings program! Wihi, är så glad för jag har velat testa illustrator & 3D, så det ska jag ta och utforska sen! Annars har jag pysslat lite och läst ut en väldigt tråkig engelska bok. I eftermiddag ska vi till min kusin som fyller år idag. Ha en bra söndag, kram kram!

I was born to Surf


Skola idag

Hej hej! Vet ni? Idag gick vi faktiskt i skolan, från nio till halv tolv och vi hade endast tre lektioner. Det är åkeshovsdagen så föräldrarna fick komma och kolla på lektionerna om de ville, mina gjode dok inte det. Så då blir vi lediga på fredag, super skönt! Sen åkte jag, Rebecca, Jossa, Agnes, Helén, Madde, Katta & Agnes till Coffehouse by George och åt lunch och pratade, mys! Och nu sitter jag här, snart ska jag plugga lite faktiskt. Försöka i alla fall. Sen ska pappa rensa datorn, åå då kommer inte jag ha photoshop på någon dag. Han får installera det snabbt minsan... Ha en bra lördag vänner så hörs vi senare!

Grattis

Grattis till världens bästa Jossa som fyllde år igår!
Jag älskar dig<3


Fungerar inte

Godkväll! Det går inte att ladda in bilder här på bloggen, väldigt konsitgt! Så förlåt för det, jag som hade lite bilder att ladda upp! Jag har nyss pratat med min favorit Jollan, jag saknar henne verkligen<3 Idag har jag och Rebecca pluggat väldigt mycket spanska, mycket bra jobbat. Vi har även fotat lite :) Nu måste jag rensa min dator som håller på att gå sönder, hjälp! pussar

En söndags morgon

Godmorgon vänner! Jag gick upp ganska tidigt idag faktiskt, och nu sitter jag och käkar frukost framför datorn. Finslipar lite på min diktanalys också, måste skriva en till dikt också... bajs. Annars idag ska jag leka med Rebecca för vi ska plugga spanska (visst är vi duktiga), det kanske blir en joggingrunda (?) och en fotorunda :) Igår såg familjen en romantisk dramakomedi, det händer inte ofta att vi ser på det. Inte med pappa iaf som sitter och klagar på allt dom gör haha. Den hette "tro hopp och kärlek" och gick på trean men den var inte så jätte bra. Fruktsallad var lördagsgodiset igår! Nu ska jag klä på mig, ha en bra dag!

My Beach


Sand från Santa Monica Beach och ett hjärta från secondhand.

Storasyster & Lillebror


Annorlunda


Plugga, plugga & plugga, det ska jag ägna en stor del av helgen till. Men det är mycket skönare att ha allt gjort än att sitta nästa vecka helt stressad, som det alltid blir. Förhoppningsvis ska jag och mamma åka till en secondhandbutik snart! Igår hade vi showcase. Det har blivit vädligt annorlunda, det känns väldigt konstigt nu när så många har slutat och så många nya ha börjat. Vi får se hur det blir nästa vecka. Jag uppdaterar senare, kram kram!


Dance, dance, dance...


Mina dansvänner innan uppvisningen på Kungsan '08

Hej hej! Jag har varit ganska upptagen dom senaste dagarna så jag har inte hunnit fota så mycke. Steppen idag var så rolig, jag har verkligen saknat det. och gårdagens Jazz&Show var lika rolig som den alltid brukar vara. Jag längtar redan till nästa gång, men imorgon är det ju Showcase wihi :) Idag då så var engelskan inställd igen, och vikare i på svenskan och sen hade vi gymnasieprat. Alltså hade vi typ en vanlig lektion och det var bild. Allvarligt, vi har typ inga lektioner! Efter skolan åkte jag in till stan för att köpa lite saker, jag satt ensam på Waynes och njöt av min Chai latte, jag är beroende. Vi hörs snart igen, love from me!

Digestive


Idag gjorde jag en jätte god smoothie. Det jag hade i var en banan, några jordgubbar, lite youghurt, mjölk och sen blandade jag i lite digestive och la lite på toppen. Gott var det! Det var en jätte skönt dag idag. Vi hade bara spanska och matte för so:n + hk var inställd så vi slutade tidigt. På den långa lunchrasten gick sofia och jag hem till agnes och ägde på guitar hero, det är vår nya grej alltså :) Just nu försöker jag plugga lite engelska, ja det går väl sådär. Ne, tillbax till läxan nu. Pussisar


Obs! Inlägget skrevs igår men det gick tydligen inte att publisera då!

Mumsigt mellis


Igår innan dansen åt vi ett väldigt nyttigt mellanmål som bestod av en kladdkaka + milkshake. Mums säger jag bara! Rebecca är så gullig på bilden hih :)

En ny vecka

Godkväll. Hur mår ni? hoppas allt är bra. Själv har man lite ångest. Jag skjuter upp allting, verkligen allt. Inte bara läxor och sånt utan andra grejer också... jag hade tänkt plugga en del på kvällen, tror ni jag gjorde det? Nej. Och det är så jobbigt sen när man sitter dagen innen helt sönder stressad. Fy! Det måste jag bli bättre på. Men det roliga som har hänt idag är att vi hade halv hemstudiedag så vi slutade innan lunch. Rebecca kom hem till mig och vi gjorde kladdkaka och matteläxan. Både fiolen & dansen började idag :) Har saknat fiolen faktiskt, synd att lektionen inte riktigt blivit som jag tänkt mig. Jag kan inte säga så mycket om dansen förutom att jag älskar det. Längtar såå till Onsdag<3 Dansen ger mig styrka... Godnatt på er!

RSS 2.0