en sån där dag

Idag är det en sån där jag-vet-inte-vad-jag-ska-göra-och-ingen-är-hemma-eller-kan-vara-med-mig-idag-dag. Ibland behöver man en sån dag. Fast nu har jag kommit på en sak, Att jag kan inte ha en sån dag, jag kan inte bara vara hemma och chilla en dag för jag får panik. Seriöst. Jag önska att jag var en sån människa som bara kunde ta det lugnt en helg. Men sån är tydligen inte jag, utan jag måste göra något hela tiden, kan inte bara sitta still. I alla fall, jag gjorde det bästa av situationen och efter ett antal sms med olika människor fram och tillbaka så ryckte jag upp mig och gick ut och sprang lite. Träning får mig alltid på lite bättre humör!

Photoshoot i värmland

Såhär såg det ut i tisdags när vi sprang runt och fotade på Hannas land. Andra bilder kommer senare. Kram

jag börjar tro att vi kan gå genom eld

Nu är jag hemma people. Har haft sjukt kul på Hannas land och det kommer en bildbomb inom kort! Ikväll ska jag träffa Agnes som jag inte träffat på... hur länge som helst känns det som!!! Saknar henne. Ta hand om er, Kram ♥

Bye Bye


Min lilla Jossa

Denna regniga kväll spenderade jag med den söta lilla filuren ni ser på bilden. Vi mötes i regnet, promenerade till Ica, köpte fanta lemon & kakor, pratade och tittade på massa OC. MYS. Med henne har man alltid kul kan jag tala om :) Ojojoj vad klockan är mycket. Har jättemycket att hinna med imorn innan jag åker till Hannas land, jag har ju inte ens börjat packa än! hehe. Så jag måste avsluta detta inlägg och stänga av datorn nu, Godnatt!

I'm going crazy

Jag var på ikea idag för att handla det sista som behövdes till min walk-in-closet (som förövrigt har tagit mig snart ett halv år att få klart hehe). Jag blev jätteglad när jag äntligen kunde hänga upp kläderna på klädstången. Men tror ni inte att när jag nästan hade hängt upp allting så rasar klädstången ner. kul. jättekul.

GRATTIS LILLEBROR

Min lilla lilla lillebror Ludde fyllde 5 år i torsdags! GRATTIS igen! Jag älskar dig ♥

Time to pretend

Jag var nyss ute på den dagliga longboardturen tillsammans med min fader. Vi har hittat en rätt skön väg att åka på nu, men vi letar fortfarande efter den perfekta vägen. Den ska vara riktigt brant i början så man får farten, sen ska det plana ut lite och vara riktigt lång... om du vet någon sån väg så säg till! På bilderna har jag lånat pappas bräda, gillar den lite mer än min ;) Kram!

Att kötta listan är inte lätt

Just nu saknar jag mina fina klasskompisar! Dom var på middag här hos mig för ca två veckor sedan och oj vad kul vi hade. Mitt jobb känns inte alls bra längre. Jag vet inte hur det kommer sluta, men går det inte bra imorgon vet jag inte om jag kommer stanna där... vi får se helt enkelt! Åh, nu kommer en låt som vi alltid brukar ha på dansen med Aesa :) Saknar dansen så sjukt mycket! Nu ska jag sctheka lite till i solen, Kram!

ojojoj vad tiden går snabbt

Mycket roligt har hänt sen jag sist skrev här! Får ta och skriva om allt någon annan gång + lägga ut lite bilder. Idag var första dagen på mitt jobb och det verkar helt okej, rätt kul faktiskt. Jag jobbar ju som telefonförsäljare vilket låter som ett skitjobb (vilket det egentligen är) men med härliga människor, mycket pepp och mängder med latte (vi får det gratis där) så ska jag nog klara av en hel månad. Vi fick även sluta tidigare idag, och vet ni vad jag gjorde då? jag JOGGADE i denna värme, jag dog. Om ett tag ska jag träffa Rebecca, Jossa och AGNES (som jag inte träffat på jättelänge nu). Hoppas alla har det jättebra, Pussar!
P.s. Jag saknar Philadelphia så j**** mycket. Tittar på bilderna och tänker tillbaks på hur kul vi hade det....

lördag

Jag har spenderat ett dygn tillsammans med Elin! Det blev lite schtekande, sushi, filmer, svull och sittandes på min altan till sent på natten. Riktigt mys! Nu har hon dragit och jag håller på att förbereda inför ikväll, några fina tjejer från klassen kommer hit! Det blir grillning och skräckkväll! Jag är taggad, tjohooo

Ett litet smakprov från Philadelphia

Detta var 6 bilder av 613.... fler bilder kommer senare!

hemma igen...

Tänkte bara säga att jag lever! Jag har haft SJUKT kul i Philadelphia tillsammans med bästa Hanna! Vi har fotat och filmat en massa, så håll ut så kommer ett gäng med bilder sen! Jag är sjukt trött nu, för mig är klockan halv 8 på morgonen nämligen, snart har jag dygnat tjoho. Jag saknar redan usa, det var så himla varmt där, ca 35 grader så jag har varit svettig 24/7 i en hel vecka. Jag skojar inte. Kläderna klibbade fast och håret med... dom där jeansen och tjocktröjorna mamma tvingade mig att packa ner var ju ganska onödiga. Nu ska jag typ... dö lite här hemma och titta på allt fint jag köpt :)

RSS 2.0