fullt upp just nu

Hinner tyvärr inte med bloggen nu. Dansar sjukt mycket just nu så hinner knappt göra någonting annat! Kom nyss hem och vad var klockan då? typ... 23.30 och så blir det upp tidigt imorgon och hem sent igen. Men egentligen ska jag inte klaga, jag får ju göra det jag älskar. Iaf, det jag skulle komma till var att det blir en såndär bloggpaus-på-obestämd-tid-grej. Skriver igen när jag har tid och lust... får se när det blir helt enkelt.
Ha det bra så länge <3

jag har gått förbi ca 4028402840583 brevlådor idag.

Japp, så har man skaffat sig ett extrajobb som reklamutdelare. Lite små jobbigt sådär, men jag får se det som motion och en mängd frisk luft. Och känna tidspress, bära tunga grejer, få ont i fötterna och spendera en halv lördagskväll till att dela ut reklam. Men det är ju trevligt, haha. resten av lördagskvällen spenderade jag med nästan hela gänget, Rebecca var på landet! Men vi andra var hemma hos Sofia och påvägen dit köpte jag massa godis. Så vi satt och svullade och pratade. Åh vad jag saknar er! Vi har liksom inte varit vi fem sen i början på sommaren :O förhoppningsvis så kommer vi ses alla fem om 2 veckor! Imorgon blir det middag + bio (la danse) med people från klassen, det blir mys (: godnatt!

OSKAR LINNROS

HANNA BESTÄLLDE NYSS BILJETTER TILL OSKAR LINNROS KONSERT! I'M SO HAPPY! ♥

kristallen

Stella, Jag och Natalie posar i våra snygga dräkter. Håll utkik efter mig imorgon då jag ska dansa på tv kristallen på 4:an kl 20.00 (vi är med jättekort i öppningsnummret, men iaf)! Nu är hösten verkligen här, men de känns faktiskt helt okej. Det är så mysigt att ha stora stickade tröjor och halsdukar... måste nog införskaffa mig lite mer sånt tror jag. Nu ska jag sova för jag är så himla trött, puss på er!

RSS 2.0