Kvällen

Nu sitter jag och skriver på min diktanalys. Jag har inte kommit så långt men det är ju trots allt en vecka kvar till den ska in, så jag ute i god tid. Jag sitter och drogar Jonas Brothers, så grymt bra! Men nu ska jag ta och stretcha och beställa biljetter till en viss grejer (!!!). Jag ursäktar att jag fortfarande har layouten där det står att jag är i L.A. Men jag har en idé till nästa layout. Men det behövs nog en hel dag för att göra den, så håll ut bara!
Ha en bra kväll fina du.

Beautiful things




Idag köpte vi ett par nya fina tåskor<3 Teknikskor behövdes också plus  tillbehör till tåskorna.
Imorgon börjar äntligen dansen, jag som har längtat hela långa sommaren! Puss

Gilmore Girls



Wihi, idag köpte mamma hela första säsongen av Gilmore Gilrs! Så jag får ta och bjuda hem tjejerna någon dag och titta på några avsnitt, eller vad säger ni? ;)

Old Stuff.

Jag har rensat hela mitt rum idag. Under min säng finns en stor låda med mina minnen som jag skulle lägga i en kartong istället. Detta var väldigt roligt kan jag tala om eftersom jag inte tittat där på något år. Detta var några saker jag hittade...

För dom som inte vet så älskade jag power puff pinglorna förut. Jag var verkligen galen!! Så detta är en del grejer jag samlade ihop.

Ungefär 8 stycken "halsband" & ett långt sugrör från Mallorca. under vårat hotell fanns det en bar med stora goda frukt drinkar, vi älskade det stället!

Jag har faktiskt sparat en del godis från olika länder jag varit i. Inte så trevligt att käka dom nu kanske haha!

1. På nationaldagen 2006 (?) dansade vi i en park och då fick vi man en svensk flagga. Den har jag fortfarande kvar, ganska onödigt men jag kan bara inte slänga den!
2. En bunt med väldigt många turist papper från olika länder. Dom flesta kommer från Usa.
3. Känner du igen denna Rebecca? Våran drake vi byggde för några år sedan! Jag kommer ihåg hur vi sprang på ängen och försökte få den att flyga. Sen provade vi att fylla några hål med blommor, och det fungerade! Så kul :)
4. Svambob kakor!! När vi var i usa förra året köpte vi en hel låda med typ 20 stycken som vi satt och åt på under våran långa resa. Nästan lite sugen på att äta dom nu...

Detta var bara några av alla konstiga saker jag har sparat! Kram<3

Gåseborg


En vacker kväll!

Det har faktiskt varit rätt roligt på Gåseborg. Lite smått kallt blev det på natten men vi överlevde som tur var. Resan dit var rätt jobbig även fast det kanske inte var så himla långt men väskorna vägde ju flera kilo så mina axlar är döda nu. När vi kom fram började vi med att äta lunch och sedan sätta upp tälten. Det tog ett tag innan vi hittade den perfekta platsen ;) Sen hade vi lite problem med vårat tält men vi fixade en lösning så tältet iaf stod upp, hyfsat bra.




Sen utforskade vi stället och mötte alla uppe på ett väldigt högt berg. så här såg de ut:

Vi hade mycket fritid så det var skönt. Vi satt mest och hängde nere i vindskyddet med massa andra människor. Senare på kvällen åt vi lunch och grillade korv. Men jag åt ingen korv, svullade godis istället!

På kvällen satt vi vid elden och pratade i några timmar. Sen drog jag, Rebecca & Sofia till tältet medan jossa & Agnes dygnade nere i vindskyddet haha, att de orkade. Vi satt och hade mys med musik inne i det nu ganska stora tältet. Vi åkte hem ganska tidigt på morgonen, det var lite synd att det var så brottom hem. Men jag tycker det var ganska mysig grej att göra sista året i Nya Elementar<3


(obs! Alla bilderna är tagna med mobilkameran)

Hemma

Nu är jag hemma från vår natt i Gåseborg. Jag har precis duschat och nu ska jag kyrpa ner i soffan för att se på So you think you can dance och blue water high ;) Det har varit väldigt trevligt men jobbigt att bära på all packning. Ikväll får ni se bilder där ifrån! Kram

Tältning!


"Du ser ut som en godisbit"  var det första Ronja sa till mig imorse :) Det kanske stämmer. Aja, i skolan var allt som vanligt. Bara att idag hade vi 1 h 30 min lunch rast, men då passade jag & mina vänner på att sitta ute i den fina solen. När jag kom hem från skolan ringde Elin och ville träffas en liten stund. Så vi satt inne och lyssnade på Jonas Brothes och hade allmänt trevligt! Imorgon åker hela klassen till Gåseborg (konstigt namn alltså!) och jag & mina vänner sover i ett 6 mannatält. Det ska bli extremt roligt! Så jag är alltså borta Tors - fre bara. jag och jossa åkte till ica för att köpa massa svull tills imorgon, det var nice. Nu ska jag ta och läsa en liten stund. Ha det bra vänner så ses vi på fredag. Love from Julia!

Brev i mängder


Alla grejer är på väg att flytta in i mitt rum just nu, och mängder med brev skulle ner i en låda. Jag lyckades proppa ner allting & det finns plats för lite nytt :) Idag var det en jätte skön dag, vi började inte förens efter lunchen och då hade vi bara matte & hemkunskap. Vad som väntar nu är plugg och stretching. Kramis!

Yesterday I was a Sailor


Igår gick jag runt i mina nya tröja. Lite seglar stil på den tycker jag :)

Måndag den 25:e

Hej Hej! Nu har jag fixat i mitt rum ända sen jag kom hem från fiol "mötet". Satte upp hyllor och jag & mamma stack till ikea för att köpa ett bord. Där träffade man på jossa, trevligt trevligt :) Skrivbordet passar perfekt och jag är hel nöjd alltså. Nu ska alla grejer in bara. Annars har det inte hänt något speciellt, ingen SO vilket var toppen härligt. Ne nu ska jag ta och lägga mig tidigt, ska plugga & läsa en bra bok innan jag somnar! Puss & Godnatt

Surfing Gets Me Wet.


En Söndag


Snygga bilder va? ;)

Hej hej! Idag är det en ta det lugnt dag för mig... Pyssla lite i mitt rum, ska försöka få upp några hyllor också! Vädret är ganska fint faktiskt så det kanske blir en promenad senare. Ska ni hitta på något trevligt då? Just nu checkar jag in lite skrivbord på ikeas hemsida... tror jag hittat ett som passar rätt bra. Nu är det bara en vecka kvar tills dansen börjar. Jag längtar så himla mycket. Men nya skor måste inhandlas i veckan. Puss!

Gulligt.






Idag hade jag min nya tröja från Heritage 1981 köpt i L.A. När jag drog av prislappen hängde den lilla söta påsen "Repair Kit" med, inuti finns det en extra knapp. Så gulligt :)

Barnvakt


Just nu sitter jag barnvakt åt mina två söta syskon på bilden! Mamma & Pappa är på kräftskiva hos grannen så ibland här jag massa skratt ända upp till övervåningen där jag sitter nu. Dom små tittar på film, men snart ska de sova. Då ska jag mysa ner i soffan och titta på Step Up, min favorit film :) Just nu sitter jag här och lyssnar på väldigt bra musik, blandat Jason Mraz. En av favoriterna! Det kanske blir en del uppdateringar nu eftersom jag har inte så mycket annat att göra! Hoppas ni får en bra kväll i det fina vädret. Ta hand om dig, puss!

Ny Design?

Jag känner att det är dags för en ny design nu... Jag menar, det var ju ett tag sen jag var i Los Angeles ;) Jag håller på att jobba på en, så vi får väl se när den kommer upp!
kram så länge

Scary






It's dark outside


Today is a new day

Hej söta du!
Sitter här och försöker ladda in bilder till datorn men batteriet tog slut, så typiskt alltså! Idag hände det inte så värsta mycket i skolan, skolfotografering var som vanligt hemsk... haha, det kändes inte sådär toppen bra. Men men... Efter skolan åkte jag och mamma för att skaffa bankomatkort. Det kommer förmodligen i nästa vecka. Jippie! Annars har jag suttit i sängen och skrivit brev till regnet som smattrar på rutan. Det regnade fruktansvärt mycket förut, lite mysigt om jag ska erkänna. Just nu sitter jag och lyssnar på så bra musik att jag inte kan sitta still. Vilken tur att rummet fortfarande är tomt, mot dansgolvet vänner!


Training


Idag följde vi schemat vilket betyde att min skoldag började 08.20 och slutade 15.25. Som tur var va den inte så jätte jobbig och vi hade en lunch rast på 1 h 30 min! Efter skolan joggade jag & Rebecca runt kyrksjön och efter det stretchade jag en lång stund. Jag tycker vi var jätte duktiga :) Om en timme ska jag kolla på So you think you can dance och äta goda mackor.
Take Care, Love from Julia

Oh God!

Här kommer några av bilderna från min och Elins fotorunda! Fler bilder kommer kanske senare... Elin är fotografen på de flesta fotona :)


Vi fick anstränga oss väldigt mycket för att lyckas ta denna bild!



Elin klättrar upp i ett träd ^^

Jag gör precis som Elin, (notera mitt ben, visst ser det läskigt ut!)





Copyright by Julia & Elin 2008


Happy Birthday

Jag måste bara få säga ett stort grattis till Jennifer som fyller år idag :D
Hoppas att du haft en toppen dag,
Puss från din vän Julia

Back to School


Detta är en bild på min nya väska jag köpte igår på Åhlens! Idag var det andra dagen i skolan, helt okej den med. Ganska kul faktiskt. Vi spelade splashvolley, ungefär som volleyboll med vattenballong och ett skynke man kastade bollen med. Våran mentorsgrupp vann en gång, stolt * Efter den korta skoldagen gick jag & Agnes hem till mig och åt nybakt sockerkaka till gammalt Gossip Girl avsnitt! Idag blir det stretching igen, man måste ju komma igång tills dansen börjar, wihi vad jag längtar. 
Stor kram! 

I dance to the Music


Första skoldagen var som väntad. Det hände inte något speciellt utan vi fick vårat schema (som verkligen var super dåligt) och sen lite annan info och sedan slutade vi. Jag & mina vänner åkte in till den stora staden och kikade i lite affärer. Jag gjorde ett litet fynd jag kan visa er sen! Det var trevligt :) Jag & mamma gjorde ett besök till ikea och det blev lite grejer till det nya rummet. Vad som väntar här näst är stretching & kvällsfika! Pussar

Welcome to my Paradise




Kungsan

Hej hej!
Ikväll var jag & Jossa på The Voice konserten, en liten stund i alla fall. Vi åkte dit efter middagen och kollade läget. Det var sjukt mycket folk, det går inte att beskriva. Det var proppat över allt. Ett tag så var vi inne i värsta klumpen där alla människor tryckte på!! Det var så himla jobbigt för vi blev verkligen moss och alla var galna, och det var liksom långt ifrån scenen. Så efter de kände vi för att åka hem till mig och titta på Gilmor Girls och dricka hemagjord Latte ;) Mys!<3
Det har inte varit så jätte roliga inlägg på senaste tiden men jag vill verkligen njuta av sommarlovets sista dagar. På måndag börjar ju allt igen...
Godnatt kram<3

A trip to Los Angeles


Pappas redigerade film, helt underbar ;D

Två dagar med er

Det har varit två toppen dagar med mina fina vänner. Och oj som jag har skrattat. Ni är allt roliga måste jag säga!! I torsdags åt vi på favorit pizza stället, käkade Ben & Jerry's tills jag spydde, tittade på djungel george, smsade, pratade lååångt in på natten. Vi vaknade och kollade på Hej Hej Sommar, såklart. Sen drog vi in till stan och gjorde lite små ärenden... Jag, Rebecca & Agnes var på Showcase uppvisningen. Mina dans vänner äger de är så otroligt bra, Sanna, Elin & bea :) På kvällen svängde Elin förbi<3 Du är bäst!
Wooops, nu är klockan mycket och jag är såå trött.
Sov Gott alla Fina Människor!

My friends are wonderful!

Ingen segling blev det p.g.a vindar och sånt! Så synd... verkligen. Istället ska vi sova över idag, det blir säkert kul :) Jag saknar mina vänner så. Men det blir inget mer bloggande idag, men imorgon kväll kan jag slänga in något inlägg ;)
Ha en bra dag, det ska jag ha!
Pussar och Kramar


Let's paint


Efter två dagar är jag äntligen klar, det ända som fattas är tapeten som liknar paradiset.

Mycket att göra...

Nu sitter jag med mina målar kläder på och målarfärg ända upp på armarna från gårdagen. Jag målade hela dagen igår ända in på kvällen. Jag är inte riktigt klar utan måste måla allt en gång till. därför blir det inte så mycket uppdatering idag, kanske ikväll om jag kommer fram till datorn.
Puss!

Den stora staden

Jag mötte pappa vid T-banan och åkte in till Söder. Där hittade vi en mycket cool skateboard affär, men de som jobbade där verkade väldigt trötta. Efter vi köpt grejerna vi behövde åt vi lunch och sen kollade jag en stund i affärer. Hittade några fina skor jag vill ha... synd att man är pank!
Elin ringde och sa att vi är med i Danscompagniet katalogen!! Så jag var tvungen att åka dit för att hämta den. Jag har inte träffat Elin på jätte länge så äntligen fick jag ge henne en kram :)
Här hemma har jag flyttat hela skrivbordet + datorn och massa andra grejer. Imorgon ska jag ta penseln i handen och börja måla!

Jullan & Jollan Sommar '08

Fixat & Trixat


Planer

Hej hej! Dagen med Lovisa var mycket undethållande :) Wii har spelats på högsta nivå & till ko spelet blev det en hel del skratt kan jag tala om. Deras nya hus var såå fint, så jaa hoppas jag får besöka det igen så snart som möjligt!
Nu ska min kära mormor ska bo här ett tag eftersom de bygger om i hennes nya hus.
Kvällens planer är att  börja ta ner allt från väggarna & i byrån eftersom rummet ska göras om. Jag hoppas det kommer bli bra med min ursnygga vägg ;)
Morgondagens planer är att åka in till stan med min kära Fader och köpa lite grejer till brädan. Det blir kul!

Puss & Kram Från Julia

Color?


Jag ska måla naglarna, men vilken färg ska jag välja?
Rött eller Fransis, Rött eller Fransis, Rött eller Fransis, HJÄLP!

Lovisa

Godmorgon!
Det känns underbart att äntligen få vakna till solsken, Jippie! Hoppas det håller i sig hela långa dagen :) Idag ska jag vara med Lovisa, det ska bli roligt. Vi har inte träffats på ett halv år nu och dom har flyttat. Så vi får se om jag hittar.
Hoppas ni ska göra något roligt idag, Kram

Nytt.


Idag hade jag min nyköpta kjol från Forever 21 & mina nya röda wayfares.
De var ett par riktiga fynd kan jag tala om...

In the sand.


Misslyckat.

Idag gjorde jag ännu ett försök att gå till Berget & fotografera. Jag hann komma utanför uterdörren när en geting stack min tå så jag var tvungen att springa in och skölja med vatten en lång stund. Sen har jag legat med foten högt upp i soffan med Ben & Jerry's i handen. Så blev det med den fotorundan. Nu är jag inte alls lika taggad som förr, så nu kommer jag säkert hänga här framför datorn om inte min tå blir bättre.
Kjam<3 

080808

Jag, Jossa & Agnes åkte in till den stora staden efter lunch för att fira Stockholmarnas stora dag :) Vi bestämde oss för att åka och se vattenkriget som nu hade förflyttats till Gärdet. På t-banan var det massor från det röda laget (vi hejade då på lag Blå) så vi var lite smått rädda, tur att min jacka passade in i alla fall! Vi förföljde dom till karlaplan där hela Röda laget hade samlats, hjälp vi var alltså hel fel! Men vi följde dom till Gärdet där vi gick till de blåa laget. Det var kul att se alla som verkligen var insatta i det. Sen så började alla gå, så vi gick och gick och gick tills vi kom till en annan stor äng. Där satt de blåa laget i något slott och så attackerade de Röda laget ^^ Det var kul att se när alla var heeeelt galna. Men efter det hade börjat sprang vi som galningar till bussen.
Vi åkte till Kungsan där vi mötte Sofia som hade lyckats få 4 gratis godisar. Det hände faktiskt inte så mycket där, lite trist. Så jag & Agnes åt på donken och tog en liten latte (jag tog då en chailatte) och var lite coola där på t-banan hem!
Sen promenerade jag från islandstorget. Jag älskar att promenera i solen....
Men nu ska jag ladda in massa bilder från min kamera, de kommer nog ta ett tag.
Tjingeling


Beautiful Things




Picture from Roslagen


Synd att det är en glädje termometer... vattnet var iskallt!


Solen kikade fram en stund på dagen, underbart.


Favorit kusinen & Favorit Syrran


Vi var många på landet. Farmor, vi, kusinen, faster, farbror & hans kompis & hans barn!
Jag bara älskar farmors lilla glashus ;) Man ser ända till vattnet, så vackert på natten.


Och hur ska jag förklara denna bild... Jo, min Farbror Pelle är lite galen haha. Han köper massa saker och nu när vi var där hade han köpt massa låtsas pistoler som bara skjuter små kulor ;) Så vi satte upp massa burkar som man skulle skjuta ner, men det var lite scary!


Wow, jag håller i ett vapen... hjälp!!


Mini moppen körde vi runt på. Min lilla kusin fick även prova :)

Jag älskar landet. Även när det regnar är det mysigt att sitta inne med farmor & co och äta nybakta bullar. Sommar när den är som bäst....

I'm home.

Nu mina kära vänner har jag kommit hem från landet. Men just nu väntar packning på att komma upp ur väskan och mitt rum är sååå stökigt. Så det blir mer bloggande ikväll med bilder och sånt!
Kramis

Landet

Nu lämnar jag stor staden för att ha 2 underbara dagar på landet med farmor och familjen. Kameran hänger med så det kan komma en del bilder sen om det blir finare väder! Ni får ha det bra så hörs vi på Onsdag eller Torsdag!

Kraam

Röda mattan Picture


Jag ser konstig ut, Pappa ser konstig ut. Bilden kunde inte ha blivit bättre. Haha, jag ser i alla fall glad ut!

080804

Idag vaktade jag bäbisarna igen. Eftersom jag är skyldigt pappa lite pengar (efter att ha köpt min fina skateboard) så är det bra att jag kännar lite pengar på det. På eftermiddagen var det tänkt att jag och Ronja skulle se "Kung Fu Panda" på bio. Men eftersom jag inte är över 18 år får jag tydligen inte gå ensam med henne, eftersom hon är under 7. Dåligt. Men då åkte vi och hyrde Svampbob The Movie som verkligen är en super film. Såg den t.o.m 2 gånger idag!
Jag gjorde ett försök att gå ut och fota, jag hann precis packa väskan och sen började det ösa ner.
Imorgon åker vi till landet och då måste det bli sol!

Puss puss

P.s För de som undrar så kommer båda ringen och tunikan från Forever 21 i inlägget under!

Like a Dream


Filmkväll med Vännerna


Hejsan! Igår fick jag träffa mina vänner Jossa, Rebecca & Agnes. Det var väldigt roligt, synd bara att sofia inte var med. Men hon kommer hem snart! Vi hyrde två filmer, Titanic & The Notebook och sen köpte vi massor med godis. Middagen åt vi hemma hos Rebecca och den var super god som den alltid brukar vara :) Kvällen ägnade vi hemma hos mig och det blev en del tårar kan jag tala om. Jag hade aldrig sett Titanic så det var kul att se den. En jätte bra film verkligen, med jag tycker nog The notebook är lite bättre ;)
Idag sov vi länge och kollade på Nickelodeon. Sen gick vi och gungade och bara pratade.
Imorgon ska jag vakta barnen igen och sen blir det bio!
Pussisar


Time to say Good Night

Tyvärr blev det ingen fotografering idag, jag får ta det en annan gång. Solen gick i moln, så det var lite synd! Jag har haft en mysig kväll med favorit maten och favvo filmen Step Up som jag aldrig tröttnar på. Jag hoppas att det blir en rolig dag imorgon med mina fina vänner!
Godnatt puss

Dreaming

Jag drömmer mig tillbaka. Tillbaka till Paradiset. Jag önskar så mycket att jag var där nu. Men jag har otroligt många minnen med mig & förhoppingsvis var det inte sista gången vi var där.
En fotorunda vid Berget skulle inte sitta fel nu...
Love and Hugs

RSS 2.0