J O H N O S S I


Jag säger det igen, inspirationen kommer på kvällarna. Jag kände för att fixa ihop en bild med Johnossi. Tack Elinor för att du visade mig vägen till dessa grabbar höhö. Summerbreeze är favoritlåten.


En vanlig fredag kväll


Hemma från Showcase. Sitter fortfarande i danskläder och proppar i mig choklad plus cola, gott verkligen. Men onyttigt, men jag bryr mig inte eftersom den underbara helgen är här. Eller. Vi får se hur underbar den blir eftersom jag ska hinna med en massa saker. Barnvakt ggr 2, öppet hus, plugg, plugg, plugg och åter plugg. Nästa vecka kommer bli ett rent kaos. Aja. Äntligen är so:n helt avklarad. fju. Nu är det bestämt att jag och Rebecca ska hålla i en jazz/show lektion på gympan. Agnes och Jossa ska köra lite disco också. Haha det blir nog bra! (Krya på dig Rebecca!). Jag vill blogga men hinner inte. Så förlåt för min tråkblogg. Ska försöka bättra mig, om jag orkar. Nu ska jag titta vidare dansvideoklipp på youtube. Trevlig kväll alla.

Happy Ending


Jag har suttit här ett tag och studerat massa dansvideoklipp. Det är så himla roligt! Jag fastnade speciellt för denna. Ser ni hur grymt synkade dom är! Wow wow. Låten är väldigt fin också :) På tal om dans så har jag kört järnet idag. Vi har ju tre danslektioner idag vilket är lite jobbigt, men kul. Och vår Jazz&Show dans är så braaaa. Jag bara längtar så tills vi står i vår på maxim teatern och får visa upp den :) Imorgon blir det dans igen och två öppna hus. Nu är jag såå trött och äntligen klar med hemtentan på franska revolutionen. Så nu ska jag inte ta upp det ämnet här igen på bloggen. Godnatt vänner.

Nyhet...

Hörde en dålig nyhet på orkestern idag.
Vi ska åka till göteborg 3 dagar! Jätteroligt, jag menar tänk att åka tåg tillsammans, bo på hotell (?), gå på liseberg och ha konsert.
Men.
Vilka dagar tror ni det är på?
Jo, samma helg som dansuppvisningarna på maxim teatern är. Vilket jag inte får och inte vill missa. Men åå... det skulle vara så roligt att följa med! Jag har ju så trevliga vänner där på orkestern också. Men dom får nog klara sig utan mig... men hoppas vi gör detta nästa år igen!


Jag vill dansa.


När jag blev trött på pluggandet gick jag till ica och köpte en semla. Det är så underbart gott alltså! Men åååå jag vill dansa. Jag har känt så hela dagen! Jag klarar mig knappt en hel dag utan att dansa ^^ Men det ska bli så roligt imorgon med Adriennes nya koreografi, längtar! Ha en trevlig kväll :)


Never think



Ni kan se en skymt av dagens klädsel på de suddiga bilderna här ovan. Lånade mammas converse. Jättefina men bara en eller två storlekar för små ehe. Franska revolutionen blablabla. Jag är så trött på det nu alltså. Vi hade halv hemstuidedag idag så jag har mest suttit här vid datorn och skrivit ett stycke på typ en timme. Känns det som i alla fall. Jag är lite smått sur också eftersom youtube inte fungerar. Aja, snart ska jag träffa Leonor. Vi ska en sväng till stårkstudion och sen till orkestern. Take Care!

Santa Monica Bay


"Santa monica bay could be the place to be for me..." KLICK!

Cupcakes och Grön mjölk





Dagen spenderade jag tillsammans med Lovisa, en vän från min gamla skola. Vi gick i samma klass från 6-års till 3:an och det var kanske ett halvår sedan vi träffades sist så vi hade en hel del att prata om. Vi gjorde ett par misslyckade cupcakes (men goda blev dom), var lite crazy och drack grön mjölk. Jag hoppas verkligen att vi ses snart igen!! Nu ska jag öva spanska och skriva om franska revolutionen, zzzzznark.

Lördag

Hejsan! Känner mig inte så taggad på att blogga, men eftersom jag är barnvakt så har jag inget bättre för mig. Mamma och Pappa är på någon fest så jag vaktar mina små syskon. Jag satte på en film och har gett dom en stor skål med godis så de är nog tysta ett tag höhö.
vad har hänt i veckan då? Skolan har börjat komma igång på riktigt nu (vilket innebär prov, läxor...) och även fiolen och dansen! Danscompagniet har förvandlats till värsta kändisskolan haha. Denna vecka har jag sett Marie Serneholt, Amy Diamond och Velvet :P De över inför melodifestivalen tror vi. Så härligt att dansen är igång igen, jag kan knappt vänta till nästa vecka :)
Jag har även varit på några öppna hus. Södra Latin, Viktor Rydberg och idag på St eriks. St eriks verkade jättebra tycker jag, så de kanske blir mitt andra val. Stockholms estetiska ligger nämligen fortfarande på topp. Nu ska jag kolla på wild kids ^^

tanke


När jag gick hem från fiolen så var det så härligt ute. Jag var helt ensam på gatan (bara ett par bilar som körde förbi då och då), hade underbar musik i öronen och det var kallt ute. Jag frös inte och det var sådär härligt kallt. Det enda jag ville just då var att fortsätta gå. Gå riktigt riktigt långt. Så man slutar tänka på skolan och drömmer sig bort i sin egna lilla värld. Där skulle jag vilja vara just nu.

Men nu, åter till läxan.

Ny vecka

Hejsan! har ingen rolig bild att visa er tyvärr. Nu när skolan kommer igång och dansen börjar så kommer jag inte hinna uppdatera så jättemycket på varadagarna, bara så ni vet. Ja, dansen började idag, jippie!! Jag som har längtat så. Det var verkligen härligt att få komma till dansskolan igen! Vi har ju ändrat dagarna lite på danserna så idag dansade jag både balett och stepp. Mycket roligt! Nu ska jag skriva ut en engelska grej och sen sova. Jag är sååå trött. Godnatt.
P.s jag har inte ätit något onyttigt på hela dagen stolt *


Wow Wow Wow


Jag och Rebecca är inte alls galna. Haha! Jonas Brothers!!!!!<3

Jonas Brothers!

Tjoho! Just nu sitter jag och väntar på att live webchat med Jonas Brothers ska börja! Riktigt roligt alltså :) alla är helt galna just nu, jag hinner knappt se vad någon skriver hihi. Vill du också vara med, gå då in på justin.tv/jonasbrothers (du måste vara medlem) Ha en trevligt kväll!

Äntligen har det kommit!




Mitt i allt pluggande kom mamma hem med det jag beställde från H&M! Jag älskar att få hem grejer man beställt :) Det är alltid lika spännande att se om det passar och så. Jag fyndade en tröja och skorna på rean. Skorna är ganska höga, men fina ^^ Köpte en till tröja, strumpbyxor och ett par örhängen! Nu ska jag käka kladdkaka, puss!

Helg

Hej hej. Dålig uppdatering. aja. Igår träffade jag Sanna, Elin, Agnes och Rebecca hemma hos R. Hämtade mat hos Mr. Wok och satt på golvet och tittade på Wild Kids och sen p3 Guld galan (då Håkan var med, Sannas favorit!). det var jättetrevligt, tills jag började få ont i magen igen. Hade haft det under dagen och sen blivit bättre. Men så kom det tillbaka, så jag åkte hem, trist. Jag har börjat det nya året med att mått dåligt två helger i rad nu. Bajs. Men imorgon måste jag vara helt frisk eftersom dansen börjar. Jag har längtat som en galning!! Nu blir det plugg. Kram kram

Jollan. Du är så bra!


Titta bara vad jag fick av henne i julklapp! Ett armband som hon har gjort, visst är det bara för snyggt? ♥

Onsdagen i en liten text


Jag kände mig som en liten minirockare idag. Tröjan fick jag i julklapp av min fader. Hur som helst var det rätt chill dag i skolan, skönt. Sen gick jag och mina vänner hem till min vän Sofia. Vi bakade scones och drack te. Planerade, pratade, pratade och skrattade. Myyysigt. När jag kom hem fick jag värsta rycket alltså. Städa hela mitt rum, dammsög och dammade av allt. Det händer inte så ofta kan jag säga. Nu är jag jätte sugen på att göra om lite. Inga stora förändringar utan typ byta ut lite grejer i hyllan och så ska jag printa ut massvis med bilder för att rama in och hänga upp på vägen. Det kommer bli snyggt, får vi hoppas.
Idag är det onsdag. Vilket betyder att om två dagar är det helg!

Scones!


För ett tag sedan fick jag ett ryck och bakade scones. och gjorde te. mumsigt alltså. Men nu, Godnatt!

Inspiration








Det gick inte.


Jag kunde helt enkelt inte hålla mig. Jag är hopplös. Men nästa vecka. Då...

Ny vecka. Nytt Liv.


(ursäkta min frånvaro. Jag har varit sjuk så har inte orkat tyvärr.)
I'm back! Hoppas allt är bra med er, själv mår jag finfint. Det är helt otroligt att jag inte var trött imorse när jag skulle gå upp, skönt men konstigt. Hur som helst var skolan helt okej, det hände verkligen inget speciellt. Sen blev det första fiollektionen på terminen, riktigt kul! Ne nu börjar mitt nya liv. mitt. nya. nyttiga. Liv. Jag råkade tyvärr bryta dagen med att ta en liiiten godisbit, men enligt mig så räknas det inte. Jag åt t.o.m en frukt i skolan ^^ Matteläxan är gjort och vi har inget mer plugg (än så länge) så jag känner mig rätt glad. Adios Amigos, så hörs vi nog senare. Nu ska jag beställa tågbiljetter till Gotemburgo...

Ps. Kul att så många gillade bilden under :)

Colorblind




(klick!) Jag hade inte så mycket att göra i eftermiddags så jag tänkte att jag kunde göra en till För och Efter bild! Jag har alltså försökt skapa en blåtira på mitt öga, det kanske inte ser så jätte verkligt ut men jag försökte iaf :)

Presenter




Tack för de fina presenterna Elin! Du vet inte hur mycket jag velat ha den där apan....

Tre finfina kameror


Detta var nog den enda normala bilden jag hittade på oss tre. (spana in elins finfina blixt, avundsjuk...) Jag lägger inte upp dom roligaste bilderna eftersom ni säkert skulle döda mig då, haha. Som ni ser spenderade jag dagen med Rebecca & Elin. Vi åkte in till stan då jag och Rebecca fikade en stund medan Elin köpte presenter till oss (visar sen). Så sen satt vi på Waynes och hade minijulafton, hihi. Vi gick hem till R och fotade som galningar. Härlig dag! Imorgon börjar skolan och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det....

Leighton Meester


En bild på snygga Leighton Meester som jag kände för att göra om lite i Photoshop. Det jag har gjort är att mörka ner bilden och ljusa upp henne. Jag har även tagit bort vissa grejer (som lampan i hörnet och vissa ljus på bilden), lagt till en del svarta stänk och en ram runt!

Ros


Favorit i Repris


(ursäkta att jag ser så hemsk ut på alla bilder.) Igår så blev det favorit i repris. Jollan skulle åka hem till Göteborg så Jag och Jennifer träffade henne på stationen. Vi hann ses lite längre denna gång, hela 40 minuter tjoho! Åh, nu kommer det dröja länge tills vi ses igen, men det kommer bli så himla kul i Mars! Puss på er!

Man lär sig av sina misstag


Om ni tittar på bilden kanske ni kan gissa vad jag gjorde igår. Jo, jag gick ut med tygskor när det var 13 minus ute. Aj. Trots att jag inte gick så långt haltade jag nästan fram till huset eftersom mina fötter var typ 2 isbitar. Jag som trodde sockorna skulle hjälpa men men. Juste, kul att ni gillade den nya layouten! Puss

Serien jag kommer droga.


Igår sov mina fina vänner över hos mig. Jag hade precis fått O.C boxen så ni kan ju gissa vad vi gjorde hela kvällen/natten/morgonen. Jo precis, kollade på hur många avsnitt som helst, och gu vad bra det var! Så nu när jag sett klart på hela blue water high boxen så kan jag droga denna serie! Vi hade det riktigt mysigt och vi var riktigt nyttiga. Vi gjorde fruktsallad istället för godis. Vi åt i och för sig en halv prinsesstårta också, men det är ju inte riktigt godis. Hehe. Vi drack te vid midnatt och gick sedan en promenad. Det måste göras om!

NYTT NYTT NYTT


Den nya...

...Den gamla 

Jag har kommit på en sak. Att det är på kvällarna som jag får nya idéer och inspiration till nya saker. Som igår kväll fick jag ett ryck och gjorde klart layouten på inte så jätte lång tid. Men på dagarna kan jag sitta i timmar utan att få något gjort. Vad tycker ni om den nya layouten då? Förut har jag haft ganska enkla layouter, så nu kände jag att det behövdes en med massa grejer på :)  Snart blir det in till stan och träffa J & J.

Nationaldagen!


Idag är det min och Jollans nationaldag, vilket betyder att det var exakt 3 år sedan (?) vi träffades för första gången!

2 Januari, Grattis!


Jag måste börja med att säga grattis till min kära mamma som fyller år idag! Så släkten var här nyss vilket betyder att min frukost bestod av prinsesstårta och morotskaka. (jag vet att min nyårslöfte var att försöka vara nyttigare. Men detta är ett undantag!) Jag ska vara barnvakt åt bäbisarna nästan hela dagen, så trååkigt. Men jag ska försöka jobba lite på en ny layout som jag hoppas blir klar snart! Puss

Nyårslöften


Gott Nytt År!




RSS 2.0