Laserdome, Hassle, Mat ....I fredags så hade vi idrottsdag i skolan. Jag + massa från klassen + Tim & Samuel (från Teater) körde först simning. Sedan åt vi lunch på pizza hut och efter det körde vi Laserdome! Gosh vad kul det är alltså :D vårt lag vann också ;)

Sen på kvällen träffade jag mina fina vänner! Vi åt middag i Kungshallen och sen var vi på ERIK HASSLES KONSERT! Carl var också med och såg konserten :)

Hassle! (jag hade min lilla kamera, därav dålig bild)

I lördags sov jag över hos Hanna! Vi hade trevligt som vanligt haha :)

I söndags så hade jag först 2 danslektioner, kul kul. Sedan åt jag alla hjärtans dag middag med Elin och Hanna, myys. När jag kom hem tog jag en promenad med Rebecca och Jossa :)
Det var min helg det! Idag är det ju fettisdagen, min namsdag OCH So you! Efter skolan gick jag Felicia och Stella och svullade semlor, vilket jag ska göra nu med haha. Ha det bra, kram!

Ballerina Project


Logga in på Facebook. Sök på "Ballerina Project". Bli ett fan. Klicka på bilder. Det finns så himla många fina foton där. Jag dör.

Snabba CashIgår åkte jag och Frida skridskor i Kungan! Frida ägde verkligen medan jag vinglade fram. Fast köttbullen lyckades jag göra iaf (se bilden). Sen mötte vi upp Blanka, Olivia och Stella. Vi åt middag tillsammans och såg sen Snabba Cash på bio. Riktigt mys får jag ta och säga! I fredags var jag med Rebecca, Agnes och Jossa. Vi satt och pratade/skrattade typ hela kvällen! Sen sov jag hos A också. Idag så har jag försökt pluggat lite och dansat tillsammans med Julia, Hanna & Elin och massa andra som går i vår grupp. Wow vad kul det var idag! Längtar till nästa söndag. Nu ska jag ringa min Bebis Hanna och sen plugga. Hoppas ni haft en bra helg, PUSS

time flies


GRATTIS SOFIA


GRATTIS GRATTIS GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SOFIA! Jag älskar dig så himla mycket och jag hoppas verkligen att vi aldrig kommer tappa kontakten för du är så himla underbar! Hoppas du haft en underbar födelsedag! STORA pussar och kramar från din vän Julia!! Btw, du är så himla fin,söt & snygg, jag menar, titta bara på denna bild!

RSS 2.0