Första AdventIdag har jag inte gjort något roligt alls. Letat runt efter ett par dansskor, men hittade inte dom jag ville ha så det fick bli ett par andra! Sen har jag suttit barnvakt, vilket jag ska göra till halv åtta. Samtidigt skriver jag på min uppsats och önska att jag var i stan med mina vänner just nu. Aja, lyssnar på lite julmusik och längtar till skolan imorgon. Ska nog öva på fiolen snart eftersom det är konsert på tisdag. Kram till er.

Song from a secret gardenIdag har det blivit mycket dans för min del, roligt roligt. Vi hade uppsatsskrivning och sen hängde jag och lite andra kvar i skolan någon timme. Nu är jag hemma och har duschat, ätit pankakor och ska nu göra en kopp te och läsa. På bilden ser ni min nya (eller den är inte så ny längre) klocka från Ur & Pen! Denna låt spelar jag på fiolen nu, den är så himla fin, även fast jag inte spelar så bra som han gör ehe. Ta hand om er ♥

Changing of the seasons


Har inte fotat på länge nu, därför får ni se en gammal bild från i somras.
Jag har legat hemma hela dagen idag och inte gjort någonting. Tog vaccinet igår och har haft feber idag. Min arm gör även bajsont. Plus att mina benhinnor verkar bara bli sämre och sämre... ne oj vad mycket klagande det blev nu! Hoppas det är bättre med er. Imorgon ska bli en jätterolig dag! Jag och Felicia ska stå på gymnasiemässan tillsammans, på eftermiddagen ska vi se en dansföreställning och sedan sover hon över här :) På söndag blir det även dans! Gu vad jag längtar till december nu. Jag vill lyssna på julmusik, se snö, julhandla, baka pepparkakor, tända det första adventsljuset och öppna första luckan i chokladkalendern. Ha en fin kväll, KRAM.


ABC


me and milla i fredags, jag vet jag är snygg haha. NAT.
Oj oj, nu var det länge sedan jag skrev. Min helg har varit toppen! Sov över hos Moa med några från klassen i fredags. På lördagen blev det lite shopping av danskläder inne i stan. Jag älskar att vara inne på dans & gym shop och bara stå och titta på dom där fina tyllkjolarna som hänger uppe i taket... Idag träffade jag Sofia (från orkestern) vi hade mycket trevligt och hon har en suuupersöt hund, jag dör. Hoppas er helg har varit bra! Just nu lyssnar jag på MJ och finslipar på min dansanalys. KRAM


HÖSTLOVET

mys med Agnes & Sofia - sovit över hos Julia - ätit Wok och sovit över med Felicia - promenad med Agnes & Jossa - Fame + middag med klassen - träffat Elin - gått på bounce audtiton - varit med Agnes, Rebecca & Elin. De överraskade mig med att spela laserdome och tårta (tack igen) - filmkväll med Hanna & Milla - nu blir det plugg, stretching, tv & ben & jerry's. Jag har haft ett mycket mysigt lov, men imorgon blir det tillbaks till verkligheten.

RSS 2.0