Turn right, you won't be alone


Ny dansdräkt från dans & gym shop.

Nu är det höstlooooooov

En seg och trött morgon slutade med en övertaggad idrottslektion. Fifan vad jag älskar alla snyggingar på bilden här uppe! Det ska bli så jävulskt skönt med ett lov men jag kommer faktiskt sakna min klass & dansen lite grann ♥ Hoppas ni får ett grymt höstlov! Själv ska jag vara hemma och leka med massa vänner :) Lite träning ska jag nog hinna med, jag menar, det kostar 10 kr för ungdomar på friskis nu under höstlovet!! Helt stört billigt. Ikväll ska jag mysa med mina bästa! Puss

det blev en kväll jag aldrig kommer att glömma

Bildera är tagna av mig förutom de två sista som Felix har tagit.
Festen blev verkligen lyckad (även fast det fanns en del saker som man kunde levt utan)! Bra musik och ett hus fullt med taggande människor, kan det bli bättre? tror inte det va. Dansade hela natten lång och var så himla glad! Tack ni som kom och gjorde vår födelsedagsfest till den bästa evöööör. ♥

FEKKE

Vad gör vi?
Nu kör vi.

tuffa tisdagar

Tisdagar är härliga dagar och denna tisdag var speciellt härlig. För det första har jag sovmorgon och sedan börjar jag dagen med klassråd. Våra klassråd är så mysiga då vi sitter i danssalen och snackar om viktiga och oviktiga saker, som tex matildas idé att vi borde ha ett halloweentåg dagen innan lovet, men den idéen slopades tyvärr då hon insåg att hon skulle resa bort då hihi. Sedan improvisation då vi fokuserade på vart vi hade vårat fokus ;) Sista lektionen var engelska. Jag & Hanna for in till stan och köpte en bok till mig och sen drog jag till frissan. Jag slingade mitt hår för första gången i mitt liv, hjälp. Men jag blev nöjd :)
Sen mötte jag Hanna igen och vi gick och åt middag på Pizza Hut. Pluggade lite grann och pratade en hel del. Sen följde hon med mig hem och vi tittade på Desperate! Jag älskar att göra lite spontana grejer på en vardag, det borde man göra oftare.
Min hjärna/kropp stressar sönder och jag längtar/taggar/pirrar inför helgen, jag tror det kommer bli grymt. Sen är det höstlov snart - kan tiden sluta gå så fort. Jag hänger inte med.

den 16 oktober

Efter en svettig & rolig omgång av Lazerdome drog vi hem till mig och käkade massa pizza.
... Fast jag, Matilda och Stella var lite finare och åt sushi. MUMS.se
Coola brudar har vi här.
De små sötnosarna överraskade mig med en jättegod prinsesstårta. På bilden: Matilda med tårtan.
Efter att vi käkat en lång stund blev det lite galen dans i vardagsrummet och det hela slutade med att jag, Stella, Matilda och Felicia satt uppe till 5 och pratade och skrattade om allt och ingenting.
Tusen tack till alla som gjorde min dag igår till den bästa födelsedagen evör! Jag blir så glad för alla sms, alla facebook grattis, blogginlägg och alla kramar. Och tack till mina vänner från klassen som ville spendera kvällen tillsammans med mig. Det slår alla presenter jag fick.

Oj, just ja... det är ju ingen vanlig dag idag...

...för det är min födelsedag! Det första minuterna som 17 spenderade jag tillsammans med gänget, vilket var mysigt :) Tack för den fina sången & pussarna. Tidigare idag så har jag shoppat med min fader och sett på Inception (jag går typ runt och tänker på att vi kanske drömmer egentligen eller att jag ska drömma något fett skumt i natt.... hjälp.) Och sen for jag hem till Sofia! Nu ska jag sova och hoppas på att det blir en rolig dag imorgon. Jag ska fira min födelsedag med några från klassen, vi ska spela lazerdome och käka middag/mysa hos mig :) Ha en fin helg, Godnatt!

Milk and Cookies

ph 1. Jag har laddat upp med mjöl och kakor för att skriva danshistorian nu (eller typ snart hehe) ph 2. Det var länge sen jag gick runt i "vanliga" kläder mer än bara tre timmar på en dag. Wow typ. Och jag vet att jag ser fett cool ut på bilden.
För övrigt så kändes det konstigt att åka hem direkt efter skolan idag, fast ändå bra eftersom jag behöver plugga... ibland är det inte kul att gå i tvåan.
Btw, JAG DAMPAR på mitt tangentbord. Jag typ slår sönder det när jag ska trycka på bokstaven G och M för dom är så jävla tröga. Fett me jobbigt.
Näää nu ska faktiskt plugga. Ha en bra dag och missa inte DH ikväll, jag och pappa kommer sitta bänkade. Kjam

Spotlight

Vad som händer när vi stänger in oss i danssalen i skolan kommer ni aldrig få veta. Mohaha.

101010

Jag älskar hur jag matchar mina strumpor och jag älskar att jag haft grodstrumpan sen jag typ föddes. Eller inte riktigt, men nästan, den är fett trasig på undersidan iaf. Denna helg har det blivit mycket dans och lite av allt de andra. Speciellt lite plugg, ehe. I fredags så var klassen på idrottshögskolan och hoppade studsmatta (finns en film på fb som Hanna gjort, haha på den), sen blev det fredagsfika, stepp, övernattning med E & R, lördagen - dans ggr 2, jobb, lördagsmys med A, Söndagen - dans ggr 2 igen och nu sitter jag här. Försöker tagga upp för en ny vecka som jag hoppas kommer bli grymt bra! Ta hand om er :)

strobelights gör det igen

Några bilder från helgen, de flesta tagna av Agnes. Vi har repat och repat och stressat inför denna helg och i lördags var det dags. Vi uppträde på 50 års kalas och det blev en succé, typ! Det var grymt roligt iaf och det gick superbra (förutom att jag sträckte upp min himla arm på 5, fast det skulle vara på 6, fortfarande arg på mig själv...)! Sen fick vi en grymt god och stor middag + övernattning på hotellet + hotell frukost. Det har varit så himla roligt och mina vänner är bäst, vi har alltid så jevla kul togheter!! Idag sprang jag över till Hanna för att plugga lite historia, jag vet inte hur jag ska hinna lära mig allt tills på torsdag. Förövrigt är mitt liv fortfarande stressigt och det kommer förmodligen vara det fram till höstlovet, men det kommer hända en del roliga saker innan dess :) Jag hoppas alla har det bra! Vi hörs när vi hörs :)

RSS 2.0