Pixie Lott


Ett litet musiktips såhär på söndagseftermiddagen är Pixie Lott. Hon är så himla grym! Lyssna HÄR HÄR och HÄR.


frukost


En äkta amerikansk frukost. Froot loops, pop tars, amerikanskt té, starbucks kopp och seventeen magazine. Jag lyckades släpa med mig lite goda grejer därifrån. Mamma blev lite smått galen när hon fick reda på att jag skulle ta med mig två stora flingpaket hem till Sverige. Men jag lyckades. Idag ska jag stå sminkmodell hela dagen. (Mamma går en sminkkurs, så hon behövde ha någon som hon kunde öva på). Sen blir det fika med en tjej från danslägret jag var på i somras. och på kvällen blir det att umgås med härliga människor. Hoppas du får en fin dag!

oändligheten


att stå längst ut på en lång brygga och bara få titta ut mot oändligheten är alldeles underbart. jag skulle kunna stå hur länge som helst och bara titta. andas. tänka. och känna den mäktiga känslan av att få se havet öppna sig. och ta vara på de få sekunderna man kan stå där. tills det är dags att ge sig av igen. men varje gång jag återvänder till just den platsen får jag samma lugn. och samma känsla. att bara få koppla bort allt och andas. att få känna som att man bara färdas ut mot ingenstans. just där skulle jag vilja vara nu.

STEG


(En väldigt fin bild som Roger tog på oss, jag blir så glad av att se på den!)


GRATTIS GRATTIS


Ett stort grattis till världens bästa Jollan som fyller år idag!! Jag har så många fina minnen med dig och jag hoppas verkligen att vi ses snart! Ha det så jättebra, tusen kramar från mig.

090913 18:22



Träffade Felicia idag och vi hade det jättetrevligt! Prat, skratt, prat, lite mer skratt och fika på det. Mycket dansprat kan jag tala om! Imorgon är det en ny vecka som jag tror kommer bli jättebra. Längtar till torsdag. Men nu: öva till matteprovet. (Tur att jag har en Ben & Jerry's i frysen, vet inte hur jag skulle klara pluggandet annars) Kram

GRATTIS JOSSA


(Jossa kommer du ihåg våran underbara låt vi hittade på? haha XD)
DU ÄR BÄST! Jag är så tacksam och glad över att ha dig som vän. Jag hoppas och tror att våran vänskap kommer hålla lääänge :) Ha nu en underbar födelsedag, kram från mig!


Petite Mort



Nu är det fredag igen. Tiden går så himla fort alltså. Dagen idag var mycket trevlig! På baletten idag spelade Jemine och Felicia trummor som vi dansade till. Pianisten gick nämligen, så dom fick hoppa in och spela lite (för dom hade ont i benet? foten?) Haha dom ägde verkligen! Sen hade vi modernt, svenska, engelska och danshistoria. På danshistorian fick vi titta och analysera denna dans. Så hiiimla grymt, kolla på hela om du orkar! Hoppas ni får en härlig helg, Krami kram

090909


Jag hade en underbar morgon




Pappa har varit i LA i en vecka (nej jag var inte alls avundsjuk), men för att jobba. Han kom hem idag, och detta fick jag! Kläderna kommer från forever21, sedan mitt favorit godis och supergoda tuggummin. Tusen tack min fader. Ikväll blir det orkester, ska bli kul att få spela & träffa mina vänner som ja inte sett på hela sommaren!
Dagens glada händelse: Satt på tvärbanan imorse med en kopp té (eller téet var inte i en kopp, utan i en.. vad heter det? aja.) lyssnade på lite morgon musik och funderade. Så hör jag en kille (eller man i 40 års åldern) ropa "Hallå där!" så ger han mig den nya Sofis Mode tidningen. Så himla snällt. Det gjorde min morgon. Tack snälla du!


måndag, måndag, måndag.



Godkväll. Det har varit en bra dag idag, så härligt nu när dansen är igång även efter skolan! Hm... har inget vettigt att säga faktiskt. Förutom att mina fötter gör så himla ont (efter all träning idag) så det är lite synd om mig, höhö. Ne men ni får det så bra. Godnatt & Kram

Lite renovering på bloggen.


Har fixat en ny header som ni kanske ser! Inte sådär jätteavancerad, men jag gillar den. Det är pappa som tagit den fina bilden, när vi var i Santa Barbara för 2 år sedan. Kram

Slow Dancing In A Burning Room



RSS 2.0