Födelsedagsfirande

I helgen firade jag och Agnes våra vänner Rebecca och Elin som har fyllt år! Det blev tårta, riktigt god mat, en dans med knivar, mycket musik, lite kortspel, roligaste danfilmen evöööör och lite annat prat och skratt. Ni är så himla fina ska ni veta ♥ Kram på er!

Crew Skoot

Crew Skoot: Emma, Felicia, Jag, Anna, Meleat + Sanna bakom kameran

Föreställningen i torsdags gick hur bra som helst! Efter att ha repat i ca 2 månader fick vi äntligen visa upp produktionen. Dagen spenderades på diselverkstaden från 09.30-21.15 - jag var död när jag kom hem. Jag är så jävla (ursäkta uttrycket) stolt över alla danstreor (+ dom från min klass som var med) allas produktioner var jättebra och alla är så himla duktiga. Åååå jag kommer verkligen sakna alla danstreor och speciellt Crew Skoot. Vi är grymma ♥ jag är så glad att jag fick vara med, nu längtar jag ännu mer tills vi ska göra våra egna produktioner. Men jag måste bara säga att Johans produktion var bland det bästa jag har sett - i hela mitt liv. Det är helt sjukt.

Sommar på Fridas land

Jag hade en underbar helg tillsammans med några fina tjejer från klassen på Fridas land. Här kommer några bilder:
Matshopping vid Slussen
I väntan på bussen
Lite dansande på gatorna
Det var sjukt varmt så vi låg och solade lite, här ser ni min söta Hannoow!
ÅRETS FÖRSTA DOPP
Massa härlig musik, jag säger bara Justin Bieber i mitt hjärta
Middag i solnedgången
Vi åt en helt vanlig melon....
Oj, vad hände där kan man ju undra.
Jag och Felicia
Detta får vi göra om snart, ni är bäst! Puss på er alla!

Dance For Life

På torsdag kommer alla Danstreor att visa upp deras produktioner på diselverkstaden kl 18.00 - 20.00 Jag är med i Annas produktion som är grymt bra ;) Det kostar 20 kr för ungdomar! Så om ni vill komma och titta så får ni gärna göra det :) Puss

Den 22 maj var ingen vanlig dag...

... för då var det Rebeccas födelsedag!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS i efterskott kära du. Fatta att du är 17 nu, du är grymt stor alltså! Och du är grymt söt, SNYGG, cool, rolig, BÄST, fin, underbar och en massa andra fina ord! Jag skulle kunna skriva en uppsats på sisådär 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 sidor om hur underbar du är. Jag Älskar Dig - men det vet du redan. Jag är sååå glad att du började på Danscompagniet och att jag började i din skola och att vi blev vänner och att vi fortfarande är det. Jag hoppas att vi kommer sitta på berget nära mig och äta jordgubbar och skratta tillsammans när vi är typ 70 år, om vi fortfarande kan ta oss upp på berget då vill säga. Annars får vi ta den "hemliga" platsen.
Jag hoppas att du hade en underbar födelsedag.
/Din lilla vän Julia
Ps. Var tvungen att sno den Übersnygga bilden på dig från din blogg.

Deppig

Det blir inget läger i usa i sommar. Visste nästan att det skulle sluta så men ville inte inse det själv. Sen augusti har jag lagt undan 500 kr varje månad, sen augusti har jag längtat, sen augusti har jag varit inne på deras hemsida typ varje dag, sen augusti har jag tjatat på mina föräldrar. Jag har inte köpt alls mycket grejer till mig själv för att spara så mycket som möjligt (kan inte komma ihåg senast jag verkligen shoppade på "riktigt"). Jag har sökt 50 (japp det stämmer) olika sommarjobb - inte fått ett enda hittills. Så just nu ser det rätt kört ut.
Fuck.
Jag vill ju så himla gärna... KAN INTE NÅGON BARA GE MIG TYP GANSKA MÅNGA TUSEN. SNÄÄÄLLA.

sommarvärme

Bajsmatte. Vi har nationella imorn och jag känner på mig att jag inte kommer få så bra betyg. Inte bara för att det kommer gå åtskogen imorgon utan för det som hände idag. Vi skulle ha rep med Annas produktion imorse, vilket betydde att jag behövde skolka från matten. Tror ni inte att när jag ska springa in i danssalen ser jag Gunilla vår mattelärare. Hon blir skitsur och tvingar in mig till mattelektionen. Haha riktigt fail där alltså. Så nu är mitt betyg officiellt kört.
På improvisationen idag så var vi utomhus. Det var väldigt annorlunda men rätt härligt. Alla borde tyckt vi var helt skumma när vi skulle ta oss från en sida till en annan genom att dansa, vara galen, lukta på blommorna, sitta still eller göra precis vad man ville. Själv så hoppade jag fram och tillbaks på någons båt som stod där och kastade en blomma på någon random kille och sprang runt runt i en cirkel och såg inte klok ut haha.
Sedan satt vi utomhus på både samhällskunskapen och naturkunskapen, vi åt glass, solade, pratade och pluggade ingenting. Vi är bra.
Min helg har varit galet bra, lägger nog in lite bilder och skriver mer om det någon annan dag. Nu måste jag verkligen plugga, Puss!

.

Dessa tre ursnygga bilder får representera kvällen/natten. Resten av bilderna var lite för.. spårade om man säger så. Vi åt en riktigt lyxig middag, paj och pizza. Från ica. Som man värmer i mikron. mums. Fast det var faktiskt rätt gott får jag ta och säga! Sen spelade vi lite spel, dansade, satt utomhus och hade trevligt. Nu ska jag städa mitt rum och plugga eftersom jag inte kommer hinna det i helgen. Helgen kommer bli bäst. Puss på er alla

hail the sunny days

Jag har äntligen fattat hur gott latte är! Senast jag smakade latte var för kanske ett år sedan och då tog jag bara en klunk och sen dog för jag tyckte det var så äckligt. Men igår så gav jag latten en till chans... och gu vad gott det var haha. Så nu sitter jag här med min hemmagjorda latte och gillar att jag typ är frisk nu. Idag blir det dansrep och sen ikväll kommer några vänner hit, det blir middag, mys och säkert många skratt. Hoppas ni får en bra krisit och en bra torsdag. Puss!

natur, stigar, gator, fåglar, blommor, sjuk tjej...

Jag tog en promenad på dagen för att friskna till lite och kameran fick hänga med som sällskap. Det blev dock inga roliga bilder, alls. Lägger ut några ändå... bara för att. Nu ska jag krypa ner i soffan och se på desperate!

the monster ball

Helgen har bjudit på en sjukt bra Lady Gaga konsert, en del dans, en massa fiol spelande, en dansuppvisning, massa vänner, roligheter, alldeles för lite sömn och lite annat. Nu sitter jag här hemma och önska att jag fick vara i skolan, men nej... så har man gått och blivit sjuk. Jättekul. NAT. Om ett tag ska jag på arbetsintervju, så det är bara att trycka i sig en ipren och vara übertrevlig en stund. Jag måste plugga också.... blä. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör! Kram.

OTAGGAD

Hela dagen har jag känt mig väldigt otaggad. Jag var otaggad på idrotten, dansen, lunchen, samhällen, engelskan och matten. Det enda som var kul idag var att höra allas tal på svenskan! Jag är så stolt över alla i klassen, dom var så himla duktiga. Hela klassen verkade också rätt så otaggade idag så därför tog jag fram min bläckpenna och skrev otaggad på allas händer. Woho, vilken trend jag startade idag alltså! ♥

Oj, det råkade visst bli en bildbomb från helgen ...


Lite valborg, lite sol, lite Hanna, lite mcdonalds, lite longboard och lite annat. Det var min helg det. Puss ♥

RSS 2.0